Kattenparadijs Mispoes

Vorige week ben ik met een groepje vrienden langs gegaan bij kattencafé Mispoes in Den Bosch. Omdat ik nooit eerder naar een dierencafé ben geweest (zelfs niet in Japan!), was ik toch wel erg nieuwsgierig. Ik hou super veel van katten, want kijk nou naar die snoezige snuitjes!

Als je binnen wandelt kom je meteen terecht bij de balie, waar er gevraagd wordt of je een afspraak hebt staan. Daarna kregen we een paar regels te horen en konden we onze handen desinfecteren. Eenmaal klaar en we mochten door de volgende deur naar binnen.

Hier werden we meteen al begroet door een kleine kat die veilig op de kast stond te kijken naar alle mensen. In de het eetgedeelte zelf staan verscheidene soorten tafeltjes, voor zowel een grote groep mensen als voor een middagje thee met je beste vriendin.

Voor de katten was er super veel te doen. Zo konden ze slapen in kattenkasteeltjes, kisten die aan de muur waren gehangen, lekker kroelen tussen te kussens op de bank en konden ze ook naar buiten om even te ontsnappen aan alle mensen.

cats

Je kan er uitgebreid lunchen, van warme chocolademelk en thee, tot belegde broodjes en zoetigheid.

Ook hebben ze erg leuke souvenirs, zoals ringen in de vorm van een katje en kartonnen dozen die zijn uitgeknipt tot een kasteel voor je kat.

kattencafe mispoes

Het leukste moment was toen een werknemer ons een laser gaf om met de katten te spelen. Je kon je zo van de één naar de andere kant van de kamer sturen, en sprongen zo de bij de deur omhoog, en af en toe een frontale botsing tussen twee katten die beide het lampje wilden hebben.

Het was een erg gezellige middag en zeker een aanrader voor alle kattenliefhebbers!

Misschien vind je dit ook leuk

Poffertjes recept

Basilicum tomaten soep

How to: Basilicum verzorgen

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s